Topbillede til fanebladet borger

Temaside om den nye affaldssortering i etageboliger, række-, dobbelt-, og kædehuse.

Det nye regulativ for husholdningsaffald blev vedtaget af Byrådet d. 19. december 2018 og træder i kraft 1. januar 2019. På denne side vil du kunne finde mere information om ordning. Vi er desværre ikke helt klar med den færdige side endnu, så kig tilbage i starten af næste år.
Her kan du se de emner, som temasiden vil komme til at indeholde. Hvis der er behov for andre emner, eller en anden opdeling, vil dette ske løbende i takt med at vi samler erfaringer om det.
» Tjekliste for at lave et forslag til en affaldssortering i jeres områdeHer kommer en tjekliste over, hvilke overvejelser I skal i gennem for at lave et godt forslag til, hvordan I kan tænke jer, at jeres affaldsløsning skal se ud.
» Tidsplan for udrulningen af den nye sorteringsordning for etageboliger, række-, dobbelt- og kædehuse.Her kommer der en overordnet tidsplan for udrulningen af den nye sorteringsordning, med angivelse af område og en periode.
Foto - Beholdere - Nærfoto
» Ofte stillede spørgsmål til den nye affaldssorteringHer kommer de ofte stillide spørgsmål der er til den nye affaldssortering. Siden bliver opdateret løbende med nye spørgsmål og svar.
» Eksempler på affaldsløsninger i andre boligområder i Furesø KommuneHer kommer eksempler på affaldssorteringer i forskellige boligområder i kommunen.
» Inspiration til indendørs affaldssorteringHer kan du finde inspiration til, hvordan du kan lave en god affaldssortering indendørs.
Sidst opdateret 20. december 2018