Topbillede til fanebladet borger

Er du sygemeldt - Få hjælp til at fastholde dit job

Er du sygemeldt fra dit job? Eller er en sygemelding under opsejling, f.eks. på grund af begyndende stress? Så er der gratis hjælp at hente hos fastholdelseskonsulenten i Jobcenter Furesø.

Få hjælp til at fastholde dit arbejde ved sygdom

I individuelle fortrolige coachingsamtaler kan du tage din samlede situation op og få inspiration til at håndtere arbejde, helbred og personlige forhold på mere hensigtsmæssige måder.

Fastholdelseskonsulenten bidrager med viden om det at vende tilbage efter sygdom, om ret, pligt og muligheder i forbindelse med sygeforløb og om forebyggelse af stress.

Hvis du endnu ikke er sygemeldt, kan du få hjælp til at tage de første skridt mod at få det bedre – og måske helt undgå en sygemelding.

Gratis rådgivning

Fastholdelseskonsulenten tilbyder bl.a. gratis rådgivning om arbejdsfastholdelse til både medarbejder og virksomhed, de nævnte fortrolige coachingsamtaler til medarbejderen, samt deltagelse i rundbordsmøder på arbejdspladsen.

Hvem kan benytte tilbuddet

Ovenstående er gældende for alle Furesøborgere i job. Borgere med bopæl udenfor kommunen, og som er ansat i en virksomhed med adresse i Furesø, kan også benytte sig af tilbuddet om en uforpligtende fortrolig samtale.

Kontakt

Fastholdelsesindsatsen i Furesø er et samarbejde mellem Jobcenter Furesø og Come-back ApS. Come-back er anden aktør med speciale i afklaring, vejledning og opkvalificering af borgere både før, under og efter sygdomsforløb. Du kan læse mere på come-back.dk

Du kan kontakte fastholdelseskonsulent Torsten Balslev i dagtimerne på tlf. 25670717.

Sidst opdateret 26. oktober 2018

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

For pressen
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.