Topbillede til fanebladet borger

Boliger for seniorer

Stort vinduesparti med blomst i vindueskarmen
Vi har samlet information om boliger og boligforhold. Fx senioregnede boliger, plejehjem og plejeboliger samt snerydning og boligstøtte.

Furesø Kommune råder over en række forskellige boligtyper til ældre og handicappede borgere, der ikke længere kan klare sig i den nuværende bolig. Se her, hvilke muligheder du har, når det bliver for svært at bo i eget hjem. Der er flere forskellige former for boligtilbud, og de har alle det tilfælles, at du skal opfylde en række kriterier for at komme i betragtning.

 

Kontrast mellem klippet og uklippet græs ved Fiskebækvej
» Plejebolig og plejehjemEn plejebolig er et tilbud til dig, hvis du har et stort plejebehov og ikke længere føler dig tryg i dit eget hjem. Vi foretager altid en konkret og individuel vurdering af din situation, inden vi beslutter, om du kan få tilbudt en plejebolig...
Grønt tag
» Ældre- og handicapegnede boligerHvis du ikke længere kan klare dig i din nuværende bolig, kan en ældre- og handicapegnet bolig være løsningen.
kridthus
» SeniorbofællesskabFuresø Kommune understøtter en proces for de af kommunens borgere, der er interesserede i at etablere sig i seniorbofællesskaber.
Huse med sne
» Snerydning for pensionisterEr du pensionist, og modtager du varig hjemmehjælp, kan du melde dig til kommunens snerydningsordning.
Søg boligstøtte på www.borger.dk/boligstoette
» Boligstøtte Du kan søge boligstøtte, hvis du bor til leje. Er du folke- eller førtidspensionist, kan du også søge boligstøtte til en ejer- eller andelsbolig.
Sidst opdateret 04. oktober 2017

Kontakt

Visitationen

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5630

Skriv til os via Digital Post

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17

Find Visitationen på Krak