Topbillede til fanebladet borger

Senior og sundhed

Ældre der laver gymnastik
Der er god grund til at passe godt på sig selv som senior. Her kan du få inspiration og viden om kommunale tilbud som træning, genoptræning, forebyggende hjemmebesøg, aktivitetscentre mv.
genoptræning
» Genoptræning og rehabiliteringHvis du har behov for det, tilbyder vi dig ambulant genoptræning på Furesø Kommunes Genoptræningscenter. Er der behov for døgnrehabilitering, genoptræning og/eller aflastning, kan dette foregå på kommunens Rehabiliteringscenter.
Ældre spiller kort
» Aktivitet og samværstilbudAt være aktiv fremmer oplevelsen af velvære og sundhed. Det gælder også selvom man er blevet ældre. Nedenfor kan du finde en række af de tilbud, som Furesø Kommune tilbyder.
Samtale mellem to kvinder
» Forebyggende hjemmebesøgAlle borgere der fylder 75 år eller 80 år inviteres til et cafémøde, hvor der er fokus på det at blive ældre og samtidig bevare et godt og aktivt liv. Når der er behov for yderligere vejledning, er det muligt at få en individuel seniorsamtale...
Ældre par i skoven
» Top 5: gode råd til et aktivt og selvstændigt seniorlivVi har samlet de bedste råd fra vores personale - eksperternes top 5 gode råd til seniorlivet.
mand der falder
» Forebyggelse af fald i Furesø KommuneGår du og falder? Eller gør din nærmeste? Undersøgelser viser, at hver tredje over 65 år falder mindst en gang om året. 1 % af alle fald ender med et hoftebrud. Årsagerne til fald er mangeartede. Heldigvis er der hjælp at hente og mange fald...
Holder i hånd
» KnogleskørhedMange lever med osteoporose – også kaldet knogleskørhed - uden at vide det, fordi det ofte ikke opdages, før der er sket et brud. Heldigvis kan knogleskørhed forebygges.
Billede af tandbørster og link til tandplejen
» OmsorgstandplejeFuresøs kommunale tandpleje står for omsorgstandpleje til borgere, som kun vanskeligt eller slet ikke er i stand til at benytte det sædvanlige tandplejetilbud.
Sidst opdateret 04. oktober 2017

Kontakt

Pleje og omsorg - fællesnummer

 Telefonen er åben hele døgnet og guider dig videre, når du har brug for at kontakte:

  • Furesø Kommunale Hjemmepleje i Farum og Værløse
  • Furesø Hjemmesygepleje
  • Dagtilbuddene Skovgården, Lillevang og Solbjerghaven
  • Køkkenet på Lillevang
  • Plejecentrene Lillevang, Solbjerghaven og Søndersø
  • Administrationen for Hjemmeplejen og plejecentrene.

Tlf.: 7235 5757