Topbillede til fanebladet borger

Fysisk Sundhed

Sundhed
Vi kan hjælpe dig i forbindelse med din eller en pårørendes sygdom. Det kan være genoptræning, patientkurser eller hjemmesygepleje.

Hvis du har en kronisk sygdom, er det værd at være opmærksom på visse ting:

 

 

Blodtryksmåler
» HjertesygdommeFuresø Kommune har en række tilbud til borgere med hjertekarsygdomme, der skal hjælpe dig til at få en bedre hverdag. Tilbuddene er en del af dit behandlingsforløb, og du skal henvises fra din læge eller hospitalet.
Hjerte af mennesker
» Tilbud til dig der har eller har haft kræftFuresø Kommune ønsker at tage hånd om de borgere, der får kræft. På disse sider har vi samlet tilbud, der kan hjælpe dig og dine nærmeste til at komme igennem dit kræftforløb.
Billede af lunger
» Tilbud til borgere med KOL - Har du åndenød?Har du KOL? Så kan du få hjælp til at få en bedre hverdag. Furesø Kommune tilbyder rehabilitering til borgere med KOL.
Diabetes
» DiabetesHar du diabetes? Furesø Kommune tilbyder træning, diabetesskole, kostvejledning, bevilling af hjælpemidler mv.
Lænderyg
» Lænderyg træning og undervisningHvis du for nyligt har fået konstateret lænderygsmerter, og går i et forløb hos din læge, kan du have mulighed for at tage del i et forløb, hvor du lærer at forebygge lænderygsmerter og håndtere smerter, så lænderygsmerterne ikke bliver kroniske...
Hverdagen med demens kan være vanskelig
» Erhvervet hjerneskadeHvis man selv eller en pårørende bliver ramt af en hjerneskade, berører det hele familien. De indbyrdes roller og relationer ændres, forventningerne til hinanden skal justeres, og man skal opbygge en helt ny hverdag, der typisk kræver større...
Ældre par i skoven
» Demens - et problem i hverdagenAt blive ramt af en demenssygdom berører ikke kun den person, der får sygdommen, men hele familien. Det kan være svært at vide, hvad man stiller op ved dagligdagens små problemer og der opstår mange spørgsmål hen ad vejen. Nedenfor kan du...
Dame, der pudser næse
» InfluenzaSå er det igen tid til at blive vaccineret mod influenza. Det er gratis, hvis du er i risikogruppen.
Mand der hoster
» Du kan blive vaccineret mod lungebetændelseVidste du, at 30 % af alle lungebetændelser skyldes bakterien pneumokok, som man kan blive vaccineret imod?
Holder i hånd
» KnogleskørhedMange lever med osteoporose – også kaldet knogleskørhed - uden at vide det, fordi det ofte ikke opdages, før der er sket et brud. Heldigvis kan knogleskørhed forebygges.
Sidst opdateret 31. maj 2017

Kontakt

Social- og Sundhedssekretariatet

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

E-mail: sundhed@furesoe.dk


Find Social- og Sundhedssekretariatet på Krak