Topbillede til fanebladet borger

Sundhedstilbud og arrangementer

Hjerte af mennesker
Tag aktiv del i et sundt liv. Furesø Kommune har tilbud, der hjælper dig på vej. Læs om kostvejledning, rygestop, arrangementer og meget mere.

Sundhedstilbud i Furesø

Furesø Kommune arbejder med sundhed ud fra visionen: "Det skal være let for alle borgere i Furesø Kommune at tage aktivt del i et sundt liv hele livet." Du kan læse mere i kommunens sundhedspolitik.

mennesker går tur i skoven
» Bevægelse under åben himmelBevæg dig under åben himmel er et tilbud for dig der har en kronisk sygdom. Gåture som alle kan være med til - snak, kaffe og hygge. Kom og vær med!
En skål med æble skåret i både
» Diætvejledning for borgere med særlige behovFuresø Kommune tilbyder kostvejledning til borgere med særlige behov. Hensigten er, at den enkelte borger gennem vejledning bliver støttet til at foretage og fastholde...
Tomatsalat
» Sund madlavningFå inspiration til, hvordan lækre grøntsager og sunde råvarer bliver en naturlig del af din hverdagsmad.
Skilt rygning forbudt
» RygestopkursusRyger du? Leger du med tanken om at holde op? Så er der hjælp at hente. Det kan lykkes! Et rygestop kursus giver den største chance for at holde sit rygestop.
Silouette der drikker af en flaske
» Alkohol - vejledning og behandlingFuresø Kommune tilbyder vejledning og behandling ved et stort alkoholforbrug eller misbrug. Det er gratis og anonymt.
» Tilbud og muligheder i foreninger og lokalområdeDer er mange muligheder for at være aktiv i Furesø Kommune. Her kan du finde informationer om foreninger, kulturliv, idrætsfaciliteter og den skønne natur.
Grøn skov
» Netværk for veteranerDet kan være til stor hjælp for mange veteraner, at kunne trække på støtte og hjælp fra andre, der kender til det, at være udsendt.
Børnefødder
» SundhedsplejenSundhedsplejen arbejder for at fremme sundhed og trivsel hos såvel småbørn som skolebørn.
Billede af tandbørster og link til tandplejen
» Velkommen til Furesø Kommunale TandplejeFuresøs kommunale tandpleje sikrer tandpleje til børn og unge samt omsorgstandpleje.
Sidst opdateret 04. oktober 2017