Topbillede til fanebladet borger

Ungerådgivningen

Fire unge drenge står i en rundkreds med armene om hinanden
Er et gratis tilbud til unge, forældre, lærere, pædagoger og andre som er i kontakt med unge i Furesø.

Har du brug for en snak – uanset hvilken? Eller en, der lytter? Så kontakt ungerådgivningen helt anonymt. Vi tilbyder anonym rådgivning til unge i alderen 13 til 25 år, til forældre, pårørende og fagfolk, der arbejder med unge.

 

I Ungerådgivningen er der mulighed for at komme med alle slags spørgsmål og problemer store som små.
Du kan tale med os om alt.  Som Ungerådgiver er det vores job at tale med unge og deres forældre. Der er ikke noget af det vi taler om som er ligegyldigt, pinligt eller mærkeligt at tale om.

Vi tilbyder anonym rådgivning til unge i alderen 13 til 25 år, til forældre, pårørende og fagfolk, der arbejder med unge.

Man bestemmer selv

  • Om man vil oplyse navn og adresse
  • Om man vil komme en eller flere gange
  • Hvad der skal ske og hvad man vil gøre efter at have talt med os.
  • Om vi skal kontakte forældre, skole eller andre

Tavshedspligt                                                                                                                                                                       Som udgangspunkt er Ungerådgivningen et anonymt tilbud, hvor vi har tavshedspligt, hvilket betyder at det vi taler om, bliver mellem os. Det gælder dog ikke hvis du fortæller om at du har været udsat for f.eks grov vold, seksuel misbrug eller befinder dig i en situation der kræver anden professionel hjælp for at sikre din sundhed og trivsel. I disse situationer har vi skærpet underretningspligt og er forpligtet til at bringe ulovlige forhold til ophør, ved at videre bringe oplysninger til anden offentlig myndighed.

Du kan ringe eller komme, uanset om du har små eller store problemer, bare har lyst til at snakke med en voksen eller du er bekymret for en anden.

Læs mere på Ungerådgivningens egen hjemmeside: http://www.ungeraadgivningen.furesoe.dk/    

Man kan se, hvem Ungeenheden er og hvad de kan tilbyde ved at klikke på linket:Introduktionsvideo af Ungeenhed – Furesø Kommune

Sidst opdateret 09. januar 2018

Kontakt

Ungerådgivningen
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7216 4041     
E-mail: ungeraadgivningen@furesoe.dk