Ny Kultur-, fritids- og idrætspolitik på vej

Hvordan skal kultur- og fritidslivet i Furesø se ud i fremtiden? I sommeren 2019 skal en ny Kultur-,fritids- og idrætspolitik i Furesø ligge klar. Politikken skal sikre, at Furesø også i fremtiden har et mangfoldigt og aktivt kultur- og fritidsliv. Alle meninger og input tæller, og vi vil gerne i dialog med både borgere, brugere og lokale virksomheder. Læs mere om hvordan du kan byde ind med din mening her.

» Tilmeld dig borgerdialogmøde Tilmeld dig borgerdialogmøde om den kommende Kultur-, fritids- og idrætspolitik den 21. januar 2019.
» Har du gode forslagHar du en holdning til fritidslivet i Furesø, kan du nemt oprette dig som bruger på vores onlineplatform Citizenlab. Her kan du kommentere på opslag og komme med egne ideer til et godt fritidsliv i Furesø.
» GæstebudGæstebud er en hyggelig og samtidig brugbar måde, hvorpå man kan inddrage borgerne i en politisk proces. En gruppe borgere mødes fx hjemme hos en vært og taler om et givent emne eller tema. På den måde kan kommune og borgere arbejde sammen...
» Tema og procesplan for KFI politikUdvalg for Kultur-, Fritid- og Idræt har udarbejdet 6 forskellige temaer og en procesplan med borgerinddragende aktiviteter, som skal danne udgangspunkt for en kommende politikproces. Læs mere om temaer og procesplan her.
Presse
» Presseomtale KFI-politikLæs presseomtale vedrørende den kommende Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik.
Sidst opdateret 05. december 2018

Kontakt

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)