29. juli - 4. august: Danmarksmesterskaber i Veterantennis

Tennisbold og ketcher
Kan du lide tennis og vil du gerne helt tæt på? Så er der mulighed for at komme op på publikumsrækkerne, når Hareskov-Værløse Tennisklub afholder Danmarksmesterskaber i Veteran Tennis.

Danmarksmesterskaberne for veteraner (>35 år) afvikles d. 29. juli - 4. august i Hareskov-Værløse Tennisklub, Ll. Værløsevej 77, 3500 Værløse.

Efter at have afholdt senior DM de seneste tre år har Hareskov-Værløse Tennisklub (HVT) fået æren af at afholde veteranmesterskaberne i 2018.

Danmark har nogen af verdens bedste veteran tennisspillere og på grund af opdeling i aldersgruppe er denne turnering en større event end seniormesterskaberne, som HVT har forestået med stor succes i 2015-2017.

Der er tilmeldt 300 deltagere, heriblandt mere end 20 lokale, som har gode medaljemuligheder. Der spilles i aldersintervaller på 5 år i både single- og doubler for kvinder og mænd. 

Med flere tidligere topspillere er der lagt op til mange gode og spændende kampe på det flotte tennisanlæg (gratis adgang), som i tenniskredse betragtes som landets flottest anlæg.

Klubbens café serverer som altid lækker mad til meget rimelige priser under hele turneringen, som også kan følges på klubbens hjemmeside hvt.dk og Facebook

 

Læs mere om Danmarksmesterskaberne i Veteran Tennis her.

Sidst opdateret 11. juli 2018

Kontakt

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv

Borgerservice

Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen