27. juni- 1. juli: Nordiske Mesterskaber i Idrætsgymnastik

Kom og vær med som tilskuer når Nordens absolut bedste junior og senior gymnaster i Idrætsgymnastik samles i Farum Arena til en fantastisk udgave af de Nordiske Mesterskaber.

Farum Arena vil i disse dage være fyldt med forventningsfulde deltagere fra hele norden og en masse tilskuere, som vil  følge den tætte kamp om medaljer, ære og retten til at kalde sig Nordisk Mester 2018. Er du gymnast eller blot borger med lyst til en anderledes oplevelse, er der rig mulighed for at opleve den flotte idrætsgymnastik på tæt hold. GymDanmark er værter for NM i Idrætsgymnastik 2018 og mesterskabet afholdes i samarbejde med GEfion og Farum Gymnastikforening.

Gratis billet for skoleelever i Furesø Kommune

Den 30. juni og 1. juli kan dit barn GRATIS komme ind og opleve Nordens bedste gymnaster i den klassiske gymnastikdisciplin Idrætsgymnastik (det du ser til OL). Udover et par timers god underholdning for hele familien, får I mulighed for at snuse til gymnastik på højt niveau, når Nordens giganter mødes til et brag af Nordiske Mesterskaber i Idrætsgymnastik 2018.

Dit barn får fat I en gratis billet blot ved, at du sender en mail med barnets navn og skole til info@gymdanmark.dk – og tag endelig venner eller familie med.

Læs mere om Nordiske Mesterskaber i Idrætsgymnastik 2018 her
http://www.gymdanmark.dk/events/2018-nordic-artistic/

Mere om Idrætsgymnastik i Danmark

Idrætsgymnastik kendes af mange som redskabsgymnastik. Dine børn har helt sikkert prøvet et eller flere af redskaberne i skolens gymnastiktimer – typisk ’spring over hest’ og ’ringene’. Idrætsgymnastik er i øvrigt en af OL historiens ældste discipliner.

Find en idrætsforening med gymnastik nær dig, klik her
http://gymtranet.dk/find-din-forening/

 

Sidst opdateret 21. juni 2018

Kontakt

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv

Borgerservice

Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Relevante links