6-13. juli: WMOC - Verdensmesterskaber i Orienteringsløb

Mærk byen summe af liv, når Verdensmesterskaber i orienteringsløb afholdes i og omkring Furesø i Nordsjællands fantastiske omgivelser. Du kan også selv prøve kræfter med orienteringsløbsdisciplinen, når de lokale orienteringsklubber inviterer til orienteringsløb i Værløse bymidte for både store og små.

Fra 6-13. juli bliver  Farum Arena  centrum for begivenhederne, når der afholdes Verdensmesterskaber i orienteringsløb for voksne +35. 

Mere end 4.000 deltagere fra alle nordens lande vil gennemstrømme området- ligesom  der vil være camping og overnatningsmuligheder for deltagerne omkring arenaen.

Det internationale orienteringsforbund er vært på mesterskaberne, som afholdes i samarbejde med Farum Orienteringsklub og Orienteringsklubben OK Skærmen (Værløse).
Der konkurreres i sprint, mellemdistance og langdistance.

Læs mere om WMOC her.

Orienteringsløb i Værløse bymidte 30. juni

Kom og vær med og prøv selv orienteringsdisciplinen af, når Værløse Orienteringsklub (OK Skærmen), Farum Orienteringsklub og Orienteringsforbundet inviterer alle- store som små- til lokalt orienteringsløb i Værløse bymidte den lørdag den 30. juni.

Sidst opdateret 05. juli 2018

Kontakt

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv

Borgerservice

Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen