Vand

Ledige jobs - mandlige vikarer

13. november 2012
Når den mandlige livredder har fri har vi brug for dig! I Farum Svømmehal mangler vi lige nu mandlige medarbejdere.

..har vi brug for dig!  Vi mangler lige nu medarbejdere, der kan afløse vores faste mandlige livreddere/badeassistenter i Farum svømmehal, når de har fri. Vi tilbyder en fast mandag aften (18:30-23:00) samt ledige vagter morgen og aften, i weekender og på helligdage.

Kom som du er

Uanset, uddannelsesbaggrund, fritidsinteresser og evt. manglende livredderbevis, kan vi tilbyde dig et spændende fleksibelt job med ansvar, et job med mennesker i fokus, et job med god løn og et godt arbejdsfællesskab.

Men vær parat til rollen

Du skal naturligvis være indstillet på at tage et livredderbevis og være parat til rollen som livredder/badeassistent. Det er en fordel, hvis du er moden, selvstændig, serviceorienteret, udadvendt og glad for samværet med andre mennesker.

Det bliver ikke kedeligt

Som livredder/badeassistent bliver det din opgave, at servicere og holde opsyn. Du skal sørge for, at sikkerheds- og ordensregler overholdes, og medvirke til at gæsterne får en god oplevelse i svømmehallen. Det bliver også din opgave at vejlede de badende gæster i brug af svømmerekvisitter samt rengøre bassiner, gangarealer og omklædningsfaciliteter.

Er du interesseret?

Kontakt Ali eller Kim i Farum Svømmehal på tlf. 7216 5400 fra kl. 8-13 (mandage undtaget) eller skriv en mail til kst@furesoe.dk.

Ansøgningsfrist

Vi har løbende brug for afløsere, så tøv ikke med at kontakt os.

Du kan også se jobopslaget her.

 


» Kontakt

Værløse Svømmehal

Kirke Værløsevej 60
3500 Værløse
Tlf. 7235 4700
Mail: vaerlosesvommehal@furesoe.dk

Farum Svømmehal

Farum Park 20, st.th
3520 Farum
Tlf. 7235 4750
Mail: farumsvommehal@furesoe.dk

Furesøbad

Frederiksborgvej 101
3500 Værløse
Daglig leder
Michael Olsen
Tlf. 2965 0662

Områdeansvarlig

Finn Thorsøe
Tlf. 7216 4134
Mail: fth@furesoe.dkÅbningstider: