Vand

50 meter-bassinet driller i Farum Svømmehal

23. juni 2015
50 meter-bassinet i Farum Svømmehal
I sidste uge måtte Farum Svømmehal lukke det store bassin, da en eltavle gik i udu. Foreninger og borgere, som normalt bruger 50 meter-bassinet, kan bruge den øvrige svømmehal i begrænset omfang. Ønsker du at svømme om morgenen fra den 22. juni til 28. juni, skal du dog bruge Værløse Svømmehal.

Farum Svømmehal har ændret i planerne for brug af svømmehallen. Det skyldes en dysfunktionel eltavle, som betyder, at 50 meter-bassinet er lukket i den kommende tid. En ekstern leverandør er sat på opgaven, og de forventer at kunne åbne bassinet igen fra mandag den 27. juli. Farum Svømmehal løser de udfordringer, der opstår som følge af dette, i tæt samarbejde med de foreninger, som bruger svømmehallen fast.

Sådan gennemfører foreningerne træningen

Farum Svømmeklub fortsætter med at bruge Farum Svømmehal og træner om morgenen i 25 meter-bassinet. Farum Familie Svøms udspringshold afvikler deres træning i Værløse Svømmehal på onsdag den 24. juni.

Aquacamp gennemføres

Farum Svømmeklubs Aquacamp gennemføres i de vante rammer i Farum Svømmehal, dog på lidt lavere vand end normalt.
Kun morgensvømning i Værløse Svømmehal den 22. juni til 28. juni

I perioden mandag den 22. juni til søndag den 28. juni er der lukket for morgensvømning i Farum Svømmehal. Til gengæld åbner Værløse Svømmehal ekstraordinært op hver morgen kl. 6 på alle hverdage og kl. 9 i weekenden for morgensvømmere. Har du årskort til Farum Svømmehal, kan du bruge dette i Værløse Svømmehal i perioden.

Fra mandag den 29. juni kan du igen bruge Farum Svømmehal til morgensvømning i 25 meter-bassinet. Der er åbent fra kl. 6. Værløse Svømmehal går samtidig tilbage til almindelige åbningstider og er altså åben fra kl. 7.

Sommerferielukket

Fra mandag den 6. juli holder Farum Svømmehal sommerferielukket til og med søndag den 26. juli. I den periode kan du i stedet bruge Værløse Svømmehal og Furesøbad.


» Kontakt

Værløse Svømmehal

Kirke Værløsevej 60
3500 Værløse
Tlf. 7235 4700
Mail: vaerlosesvommehal@furesoe.dk

Farum Svømmehal

Farum Park 20, st.th
3520 Farum
Tlf. 7235 4750
Mail: farumsvommehal@furesoe.dk

Furesøbad

Frederiksborgvej 101
3500 Værløse
Daglig leder
Michael Olsen
Tlf. 2965 0662

Områdeansvarlig

Finn Thorsøe
Tlf. 7216 4134
Mail: fth@furesoe.dkÅbningstider: