Få en gratis rundvisning i Sløjfen, Furesøs Rådhus

Foto af hverdag i Sløjfen
Hvordan ser et moderne og bæredygtigt rådhus ud? Det er Sløjfen, Furesø Rådhus, et rigtig godt bud på. Den første torsdag i hver måned kl. 16.30-17.30 kan du komme med på en guidet tour bag facaden. Tilmeld dig på mail til furesoe@furesoe.dk

Borgernes hus

Furesø Rådhus er en af de største arbejdspladser i kommunen, men rådhuset er også borgernes hus med mulighed for at afholde foreningsmøder eller benytte det lyse atrium som samlingssted for en kunst-oplevelse. På den måde får flere gavn af husets mange faciliteter - både i og uden for almindelig kontortid. Mangler din forening et lokale til jeres næste møde? Godkendte foreninger kan låne mødelokaler på Furesø Rådhus. Du booker lokale direkte fra forsiden af Furesø Kommunes fritidsportal.

Bæredygtighed

Det er i sig selv bæredygtighed, at Sløjfen dermed bliver et hus med mange og alsidige funktioner, der bruges effektivt både i og uden for almindelig kontortid. Men Sløjfen tager nok et skridt videre og viser fremtidssikrede løsninger i forhold til materialer og ventilation, genanvendelse af regnvand til toiletskyl, klimasikring og udnyttelse af solenergi. Sløjfen er bygget med krav om, at økonomi, kvalitet og anvendelse går op i en højere enhed.

Kunst i atriet

Atriet i Sløjfen er et offentligt rum, hvor en række skiftende kunstnere får mulighed for at udstille deres kunst og design. Der er skiftende udstillinger for enhver smag, så atriet tilføres forskellige udtryk over tid. Udstillingerne kan rumme alt fra malerier til brugskunst, keramik, skulpturer, smykker og meget mere, det er kun fantasien, der sætter grænser. Med andre ord vil et bredt udvalg af forskellige typer spændende og inspirerende kunst og design løbende udsmykke borgernes og medarbejdernes fælles hus.

Atriet er åbent hver dag fra kl. 10 til kl. 19, fredag dog til kl. 16, og du er velkommen til at kigge ind i dette tidsrum.

Læs mere om Sløjfen på www.furesoe.dk/sloejfen

 

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Relevante links