Tager din virksomhed socialt ansvar?

Kender du en virksomhed, som har taget socialt ansvar i 2018? Igen i år kan du indstille din egen eller en anden virksomhed til prisen for særligt socialt ansvarlige virksomheder.

For tredje gang vil Furesø Kommune sammen med jobcentrets Advisory Board hylde virksomheder, der har taget et særligt socialt ansvar. Indstillingerne til årets CSR-pris åbnes i oktober måned indtil den 24. oktober 2018. Alle kan indstille en virksomhed – også virksomheden selv. 

Virksomheder inkluderer borgere i arbejdsfællesskaber

Formålet med CSR-prisen er at få de gode historier om virksomheder, der kobler forretning med socialt ansvar, frem i lyset.

”Mange virksomheder i og udenfor Furesø Kommune gør en stor forskel for Furesøborgere. Det kunne fx være at ansætte ikke-vestlige borgere, unge på kanten af arbejdsmarkedet eller andre udsatte borgere, der har behov for en ekstra chance og et selvtillidsløft. Når virksomheder imødekommer borgere med forskellige behov og inkluderer dem i et arbejdsfællesskab, betyder det alverden både for borgeren selv og for at mindske uligheden”, fortæller Hasan Yilmaz, formand for Udvalget for beskæftigelse og erhverv.

Nedenfor kan du læse, hvordan du indstiller en virksomhed til prisen.

Sådan indstiller du en virksomhed

  • Kandidater kan tilmelde sig indtil onsdag den 24. oktober 2018 via linket her furesoe.dk/indstillingsblanket
  • Kriterier for at din virksomhed bliver udvalgt:
    • Virksomheden skal have haft fokus på social ansvarlighed i 2018
    • Virksomheden skal være banebrydende inden for feltet
    • Værdikriterier: Mangfoldighed, løntilskudsstillinger, arbejdsfastholdelse, jobrotation og ordinær stilling
  • Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte virksomhedskonsulent, Anette Ridder: asri@furesoe.dk tlf. 72 16 53 23

Fakta om prisen for socialt ansvar

Jobcenter Furesøs Advisory Board udvælger seks kandidater på baggrund af indstillingerne. Udvalget for beskæftigelse og erhverv udpeger en vinder på udvalgsmødet den 4. december 2018. Der er én pris til en virksomhed, der er herboende i Furesø og én pris til en virksomhed uden for Furesø, der også tager et socialt ansvar for Furesøs borgere. De nominerede virksomheder bliver hyldet ved nytårskuren, og vinderen får overrakt prisen af borgmester Ole Bondo Christensen. 
 

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

For pressen