Kom med dit bud på et godt fritidsliv i Furesø

Udvalg for kultur, fritid og idræt
Udvalg for Kultur-, Fritid- og Idræt (KFI) står den 1. oktober klar til at gå i dialog med borgerne. Udvalget består fra venstre af Egil Hulgaard (C), Niels Bjerre Degn (A), Gustav Juul (V), Muhammed Bektas, næstformand (A) og Tine Hessner, formand (B).
Mød dine politikere en-til-en, og kom med ideer til den kommende kultur-, fritids- og idrætspolitik. Mandag den 1. oktober inviterer Udvalg for Kultur, Fritid og Idræt (KFI) til 'åbent hus' i forbindelse med udvalgets møde på Furesø Rådhus.

Ideen med det åbne hus er at give alle interesserede en lejlighed til at møde udvalgets medlemmer. Samtidig kickstarter politikerne den politiske proces for en kommende kultur-, fritids- og idrætspolitik, fortæller udvalgets formand, Tine Hessner (B).

"Kultur-, fritids- og idrætslivet er en stærk del af Furesø Kommunes DNA og noget, som betyder virkelig meget for os, der bor her. Det er her, vi bygger de stærke fællesskaber, som Furesø er kendetegnet ved. Derfor vil vi gerne have en åben proces, hvor vi taler med borgere og aktører om, hvad de drømmer om, siger hun.

Kultur-, fritids- og idrætsområdet dækker bredt. Over kulturinstitutioner og kulturaktiviteter til foreningsliv, idræts- og svømmehaller. En politik på området skal være med til at skabe indhold og sikre gode rammer for aktiviteter og fællesskaber på området.

"En politik handler om, hvad vi bruger vores fritid til, og hvordan vi kan udfolde vores evner og blive inspireret - uanset om vi er fem, 17 eller 68 år gamle. Det er gennem vores aktiviteter og fællesskaber, vi holder os sunde på fodboldbanen, museet, biblioteket, i skoven eller et helt femte sted. Det er et område, der er mange holdninger og ideer til, og dem vil vi rigtig gerne høre", siger Tine Hessner, som håber at mange borgere vil møde op til mødet.

Det åbne hus finder sted mandag den 1. oktober kl. 16-17 på Furesø Rådhus Stiager 2, Værløse.

Alle er velkomne til at komme forbi, og der er ingen tilmelding. Der er ikke mulighed for egentlig sagsbehandling på mødet, men du får lejlighed til at fortælle om dine forslag eller oplevelser.


Relevante filer

 

Kontakt

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)


Kommunikation

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4012

Skriv til os på 
kommunikation@furesoe.dk
(Journalisthenvendelser, aktindsigter, rundspørger o.a.)

Skriv til os via Digital Post for personfølsomme henvendelser 

 

Relevante links