Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Dec 2016

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Ryd sne og bekæmp glat føre

15. december 2017
Hvordan er reglerne egentlig for snerydning? Få det hurtige overblik her.

Nyt om Furesø Bibliotek & Borgerservice

27. december 2016
Fra 2. januar 2017 sker der nyt på bibliotekerne og i Borgerservice.

Forsøg med LED-lyd

27. december 2016
I øjeblikket laver vi forsøg med LED-lysdioder i Furesøstien. Vi vil meget gerne høre din mening om dem.

Bevaringsværdige bygninger på landet

20. december 2016
Furesø Kommune har besluttet at registrere bevaringsværdier for bygninger på landejendomme. Registreringen sker ved, at Center for Bygningsbevaring besøger ejendomme med bygninger fra før 1900 og udvendig fra foretager en registrering og vurdering af bygningerne.

Plan- og Agenda 21 Strategi 2016

16. december 2016
Plan- og Agenda 21-strategien er udgangspunkt for udarbejdelse af Kommuneplan 2017 og for den lokale Agenda 21 indsats i de kommende år. Strategien, der også er udgangspunktet for, at Furesø Kommune kan samarbejde om udvikling og vækst i Hovedstadsregionen, er samlet i temaerne: Det åbne land, Byer og centre, Erhverv og Overordnede træk.

Aftale på plads: Lære- og praktikpladser til Furesøs unge

13. december 2016
En stor milepæl blev nået, da Furesø Kommune, erhvervsforeningerne og erhvervsskolerne tirsdag indgik partnerskabsaftale om flere lære- og praktikpladser til Furesøs unge.

De unge glæder sig til Campus Furesø

09. december 2016
Torsdag den 8. december mødtes repræsentanter fra Furesø Ungeråd og Furesø Fælleselevråd til workshop om de nye erhvervsuddannelser i Furesø.

Hvad skal idrætsområdet hedde?

09. december 2016
Furesø fik den 1. oktober en ny hal i forlængelse af den eksisterende Søndersøhal og Værløse Svømmehal. Nu skal området have et navn, der kan samle de mange faciliteter, som spænder over indendørs idrætsanlæg og udendørs rekreative områder. Kom med dit bud senest 18. december.

Baadfartens fremtid er i gode hænder

09. december 2016
Sammen med Lyngby-Taarbæk og Gladsaxe kommuner har Furesø Kommune netop indgået kontrakt med den erfarne operatør Canal Tours om driften af Baadfarten. Og det er en rigtig god aftale, mener Furesø Kommunes medlem af Baadfartsudvalget, Per Kattrup.

Fremtidens kompetencer fødes i Furesø

08. december 2016
Digital dannelse og innovation skal ind med modermælken i Furesø. Det er nemlig vigtigt, at alle børn bliver klædt på til den digitale fremtid og et ganske anderledes arbejdsmarked, end vi kender det i dag. Derfor skal alle furesøbørn fra 0 til 18 år i uge 50 innovere, kode og lege med it.

Godt nyt til unge ambitiøse idrætstalenter

08. december 2016
Det vrimler med unge talenter. Derfor har Børne- og Skoleudvalget netop godkendt, at Furesø Kommune i samarbejde med FC Nordsjælland og lokale idrætsforeninger opretter en idrætstalentlinje, som får til huse på Stavnsholtskolen i Farum.

Har du appen Furesø Borgertip?

06. december 2016
Ser du huller i vejen, gadelys der ikke virker eller skæve fortovsfliser i Furesø Kommune? Hvis du har en smartphone, så kan du med fordel benytte vores app 'Furesø Borgertip'. Med et en-kelt tryk på telefonen kan du nemlig sende et billede direkte til Driftsgården, der samtidig kan se, præcis hvor det er taget. Så plotter de opgaven ind i deres opgaveportefølje.

Bondo: Radikalisering af unge mennesker er fuldstændig uacceptabelt

01. december 2016
Borgmester Ole Bondo Christensen (A) reagerer nu skarpt på den historie, som Danmarks Radio har bragt om foreningen Kilden.

Drømmen om en ny by bliver til virkelighed

01. december 2016
Ambitionerne har været tårnhøje, interessen fra borgerne overvældende og planlægningsarbejdet omfangsrigt. Fra den 30. november har Sydlejren fået status af byzone – det giver Furesø en ny, grøn bydel med 430 nye boliger, kreative erhverv og rekreative arealer.

Furesø Kommune tilfreds med samarbejde med politiet

01. december 2016
I øjeblikket er der meget opmærksomhed på foreningen Kilden, der frem til udgangen af januar har aktiviteter i et lokale på Aktivitetscenter Stien i Farum. DR Nyheder bragte onsdag aften et indslag om emnet, hvor Furesø Kommune deltog, da kommunen har ansvaret for det lokale, som foreningen låner.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190