Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Apr 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Furesø stiller høje krav til bæredygtige bygninger

27. april 2017
Bæredygtighed skal være overskriften, når der bliver bygget nyt i Furesø Kommune. Det besluttede byrådet onsdag aften, da de vedtog en række krav, der skal indgå i de kommende lokalplaner for at fremme bæredygtighed.

Baadfarten sejler igen: Tag med på historisk sejltur

27. april 2017
Lørdag den 29. april lægger Baadfarten fra land og sender passagererne ud på årets første sejltur på Furesøen. De flotte historiske træbåde er gjort klar til den 113. sæson, så træd ombord og sejl med ud i det blå.

Flere forlader kontanthjælpen i Furesø

26. april 2017
Furesø er i en national sammenligning én af de kommuner, der lykkes bedst med at hjælpe kontanthjælpsmodtagere fra forsørgelse til beskæftigelse. Et tæt samarbejde med erhvervslivet er afgørende, fortæller udvalgsformand og virksomhed.

Fra travl trafikåre til aktivt byrum: Nu begynder renoveringen af Farum Hovedgade

21. april 2017
Endelig sker det, som mange borgere har ventet på. Planen for renovering af Farum Hovedgade er klar, og arbejdet kan gå i gang. Borgerne kan ikke blot se frem til bedre forhold for gående, cyklister og bilister, men også til en gade, der er rar at færdes i og indbyder til ophold.

Hvordan vil du inddrages som borger i Furesø?

19. april 2017
Furesø Kommunes borgmester og kommunaldirektør inviterer alle interesserede borgere til en række kaffemøder over de kommende uger, hvor temaet er borgerinddragelse.

Ikke nok interesse for erhvervsskoletilbud fra august 2017

08. april 2017
Blandt Furesø Kommunes unge har interessen for erhvervsskolerne været vigende – en tendens, der også ses i mange andre kommuner. Det lave ansøgningsantal betyder, at der ikke er nok elever til at oprette de to forventede erhvervsrettede 10. klasser på Bybækskolen i Farum. Børne- og Skoleudvalget ser nu på mulighederne for et fortsat samarbejde med erhvervsskoler og erhvervsliv.

Furesøs skolevæsen blandt de bedste i Danmark

07. april 2017
Endnu engang formår Furesø at hæve gennemsnittet ved folkeskolens prøver. Gennem de sidste 7 år er gennemsnittet hævet en hel karakter. Det bringer Furesø skolevæsen ind på en flot femteplads på landsplan.

Furesø holdt børnetopmøde om fremtidens borgere

05. april 2017
Hvad vil vi med Furesøs børn og unge i dagtilbud og skoler? Det satte elever, forældre og personale på skoler og institutioner sig i weekenden sammen med byrådspolitikere og forvaltning for at sætte en retning for.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190