Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Apr 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Talentpris 2018- hvem er din favorit?

26. april 2018
Med titlen som årets ungdomskommune 2018 uddeler Furesø Kommune for 8. gang talentprisen for unge, der har markeret sig indenfor idræt eller kultur. Seks unge kandidater er nu udpeget af dommerkomiteen. Hvem, der får hovedprisen, afsløres ved prisoverrækkelsen 31. maj. Du kan anbefale din favorit frem til 18. maj kl. 12!

Et samlet byråd sætter retning for de næste fire års politiske arbejde

26. april 2018
Som en af sine første store opgaver, har et samlet Furesø Byråd nu vedtaget et fælles arbejdsprogram, der rækker flere år ud i fremtiden. Målet er stærke fællesskaber, velfærd og grøn omstilling.

Furesø-oplevelser i verdensklasse forude

26. april 2018
Fra heftige cykelspurter på Farum Hovedgade til afslappende picnic-stunder i Furesøs skønne natur. Fra imponerende flyshow på Flyvestationen til festivalstemning ved Furesøbad. I 2018 spænder oplevelserne vidt.

Flyv med Natteravnene ud i den milde majaften

23. april 2018
Kom og vær med, når de frivillige natteravne og Furesø Kommune gentager sidste års succes med en fælles tryghedsvandring. Den 4. maj kan du komme med ud i natte- og ungelivet til glæde for både unge og alle andre.

Uigennemskuelig statistik i udligningen kan betyde millionregning til kommuner

20. april 2018
En uigennemskuelig opdatering af statistikken over udlændinges uddannelsesbaggrund gør at over 700 millioner kroner årligt flyttes rundt imellem kommunerne. Regeringen opfordres nu til sikre et bedre datagrundlag.

Vi henter dit haveaffald

17. april 2018
Er du ved at drukne i haveaffald? Så husk, at du hver anden uge kan få hentet komposterbart haveaffald fra din private ejendom i Furesø Kommune.

Furesøfamilier får en tryggere start på livet

16. april 2018
Nu får de alleryngste borgere i Furesø en endnu tryggere start på livet. Det sker, når Sundhedsplejen med 4,3 mio. kroner fra Sundhedsstyrelsen over de næste år udvider sin service med besøg allerede under graviditeten, og når barnet er 1 ½ år.

Nu er det tid til at se efter bjørneklo

11. april 2018
Kæmpebjørneklo danner store, tætte sammenhængende bestande, hvor andre plantearter med tilhørende dyr som insekter og fugle ikke kan leve. Den kan tilmed give slemme forbrændinger på mennesker, der har været i kontakt med den.

Vær med til at gøre Furesøs integrationspolitik endnu bedre

11. april 2018
Furesø skal forny sin integrationspolitik, og du kan være med fra første færd. Den 25. april står politikerne klar til at gå i dialog på Furesøs Rådhus

Kom til stort debatmøde om vækst

11. april 2018
Miljørådet inviterer til offentligt møde om vækst og ikke mindst den fremtidige befolkningstilvækst i Furesø.

Tip SSP om utrygge oplevelser

10. april 2018
I app’en Furesø Borgertip kan du nu tippe kommunens SSP-konsulent om episoder, hvor du har følt dig utryg. Det kan for eksempel være en gruppe unge, som har opført sig højrøstet eller uhensigtsmæssigt.

På jagt efter de bedste lege- og læringsmiljøer til Furesøs børn

10. april 2018
Furesø Kommunes dagtilbud er attraktive og de mange nye børn i kommunen gør, at der nu sættes fokus på, hvordan fremtidens dagtilbud skal udvikle sig. Der skal etableres flere dagtilbudspladser de kommende år, og de eksisterende skal løbende moderniseres.

Furesø melder klar med nødberedskab i tilfælde af lockout

05. april 2018
Furesø Kommune forbereder sig på en situation, hvor størstedelen af den kommunale service sættes i bero, hvis overenskomstforhandlingerne på det kommunale område fører til lockout.

Folketinget tog imod Furesø Byråd om udligningsreformen

05. april 2018
”Udskyd udligningsreformen til beregningsgrundlaget er mere sagligt og gennemskueligt.” Det var hovedbudskabet fra Furesø Byråd, da de i dag havde foretræde for Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg.

Samlet byråd: Udskyd udligningsreform til grundlaget er i orden

03. april 2018
Et enigt Furesø Byråd står bag kritik af uigennemsigtigt forslag til en udligningsreform.
En reform, der kan koste Furesø Kommune op mod 35 mio. kr. årligt.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190