Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Jun 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Karen fik sin plads i Furesø

29. juni 2018
Torsdag blev den ny-renoverede plads mellem Bybækskolen og Svanepunktet i Farum Midtpunkt indviet. Fremover hedder pladsen Karens Plads, da den lokale kulturpersonlighed og græsrod Karen Palsgaard lægger navn til pladsen.

Stavnsholtskolen og FCN styrker samarbejdet for pigetalenter

29. juni 2018
Stavnsholtskolen og FCN styrker fra næste skoleår samarbejdet omkring deres pigefodboldtalenter. Fra næste år træner de ligesom drengetalenterne fodbold to morgener om ugen.

Kildehuset flytter

28. juni 2018
Et flertal i Furesø Byråd besluttede onsdag aften at pege på den tidligere FFO-bygning, Bifrost, ved Solvangskolen som nye rammer for daginstitutionen Kildehuset.

Trafikstøjen får fuldt fokus

25. juni 2018
Hvad kan vi gøre for at nedbringe trafikstøjen i Furesø? Hvor er problemerne størst? Og hvordan kan løsningerne finansieres? Et nyt udvalg om trafikstøj har netop indledt jagten efter svar.

Frifindelse for lukning af sti langs Farum Sø

18. juni 2018
Lyngby Ret har mandag den 11. juni behandlet politianmeldelse af ejeren af Farumgård, Kresten Bergsøe.

Flyv med Natteravnene ud i de lyse sommeraftener

18. juni 2018
Sommeren banker på døren og det dejlige vejr inviterer feststemte unge ud i de lune sommeraftener til steder, hvor deres forældre ikke altid kigger med. SSP Furesø og Natteravnene arbejder sammen om at skabe tryghed for både de unge og deres omgivelser.

Byråd godkender planer for posthusgrunden

15. juni 2018
Ved sidste byrådsmøde var der fuld opbakning til en ny lokalplan for posthusgrunden i Værløse. Planen tager blandt andet højde for de mange input, der fremkom ved et velbesøgt borgermøde i december. 28. juni kan du komme til borgermøde om lokalplanen.

I Furesø kan vi i fællesskab hindre indbrud

13. juni 2018
Furesø er med i et stort opsat projekt med 100 millioner kroner i ryggen, der skal bremse antallet af indbrud i Danmark. Som borgere er vi de ekstra øjne i gadebilledet, men også hjernerne bag trygge lokalområder.

Lokal virksomhed vinder EU-udbud i Furesø

12. juni 2018
Et udbud af bleer er faldet godt ud for den lokale Farum-virksomhed, SIMI A/S, der nu bliver leverandør til Furesø Kommunes daginstitutioner.

Sådan bliver de gode skoler endnu bedre

12. juni 2018
Furesøs gode folkeskoler er blevet gået efter i sømmene, og siden efteråret har politikere, repræsentanter for forældre, elever og medarbejdere på skolerne gransket og udforsket, hvad det er, der skal til for at kunne designe endnu bedre læringsmiljøer. Nu har de afleveret ni anbefalinger - fem med fokus på styrkede læringsmiljøer og fire med fokus på de gode overgange.

Spørgelystne 6. klasser gjorde jobfestival til succes

08. juni 2018
Hvad skal du være, når du bliver stor? Spørgsmålet kender de fleste børn. Men deres viden om, hvad man rent faktisk kan blive, kan sagtens være større. Derfor har alle 6. klasses-elever i kommunen netop været til jobfestival.

Furesø Kommune forskønner central plads på Værløse Bymidte

05. juni 2018
Udviklingen i Værløse Bymidte er i fuld gang. Furesø Kommune har sat flere anlægsprojekter i gang, som skal sikre, at Bymidten er et attraktivt mødested for byens beboere.

Tillykke! Klara blev årets talent

01. juni 2018
I går blev Furesø Kommunes talentpris for unge overrakt i Ungekulturhuset på Ballerupvej 31. Hovedprisen på 5000 kr. gik til Klara Blauenfeldt, som med sine grafiske tryk har fået adgang til adskillige censorerede udstillinger rundt om i landet. Dommerkomiteen lagde vægt på den vanskelige teknik, hun mestrer, og at hun samtidig formår at udtrykke sig modent, kreativt og bevægende.

Netværk skal styrke idérigdommen i Furesøs erhvervsliv

01. juni 2018
Erhvervskontaktudvalget i Furesø Kommune giver sin fulde opbakning til et nyt klyngeinitiativ, der skal bringe virksomheder inden for samme felt tæt på hinanden.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190