Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Sep 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Ny leverandør kaster lys over Furesø

01. oktober 2018
Med en ny kontrakt for drift og vedligeholdelse af vejbelysning i Furesø er der nu igen udsigt til et langt mere stabilt lys på veje og stier i Furesø kommune.

Nu er der hjælp til pårørende til demensramte

30. september 2018
Det er et stigende problem, at pårørende til demensramte selv risikerer at blive syge, fordi de ikke har overskud til at passe på sig selv. Et nyt samarbejde mellem Furesø Kommune og Ældre Sagen Farum skal give de pårørende en tiltrængt pause i en barsk hverdag.

Bredt forlig sikrer plads til udvikling af Furesø

28. september 2018
Et meget bredt flertal bestående af A, C, B, Ø, I og O har i dag indgået en politisk aftale, som skal lægges til grund for 2. behandlingen af budget 2019-22. Målet er et budget i balance med plads til fortsat at udvikle kommunen. I forhold til det oprindelige budgetforslag fra forvaltningen er der sket en række justeringer efter input fra borgere og foreningsliv.

Furesø vil arbejde for to af FN's verdensmål

28. september 2018
Mindre ulighed og en indsats for et bedre klima. Det er de to verdensmål fra FN, som byrådet i Furesø har vedtaget som fælles mål for hele kommunen.

Godt i gang med de nye skolebestyrelser

28. september 2018
De blev valgt i foråret 2018. I september satte de sig på skolebænken. Furesøs nye skolebestyrelser er klar til at udvikle skolerne over de næste fire år.

Livet skal tilbage til ’Frodes Plads’

25. september 2018
Historiens vingesus mærkes tydeligt på en tur ned ad Farum Hovedgade, der har været under intens renovering de seneste år. Nu er der godt gang i dialogen om, hvilke bygninger, butikker og indretninger af byrummet, som skal bringe livet ind i gaden til gavn for både nuværende og kommende generationer.

Håndholdte rekrutteringsforløb med virksomheder virker

21. september 2018
75 virksomheder har siden årets begyndelse fået nye medarbejdere gennem en ny type rekrutteringsforløb, hvor Jobcenter Furesø har hjulpet 96 ledige videre i beskæftigelse.


Snart får alle borgere mulighed for at affaldssortere

21. september 2018
De fleste villaejere er allerede i fuld gang. Nu er det borgerne i række-, dobbelt- og kædehuse samt lejligheder, der skal i gang med at sortere affald.

Ny rådgivningscafe hjælper borgere med psykiske og sociale udfordringer

18. september 2018
Det skal være nemmere at få hjælp, og der skal være kortere vej til den. Derfor åbner Furesø Kommune nu et nyt rådgivnings- og vejledningstilbud, kaldet "Rådgivningscafeen", i både Farum og Værløse, til borgere der oplever psykiske eller sociale udfordringer i hverdagen.

Tilsyn: Det går godt i Furesø Kommunes ældrepleje

17. september 2018
Det årlige tilsyn med ældreplejen i Furesø Kommune har været på uanmeldt besøg. Tilsynsrapporten konkluderer, at ældreplejen siden sidste tilsyn har udviklet sig i en positiv retning.

Få nyheder fra kommunen som podcast

17. september 2018
Lydavisen er et gratis tilbud til borgere, der er blinde, svagsynede, ordblinde eller er ved at lære dansk. Lydavisen udkommer hver tirsdag.

Udvalg vil styrke den lokale ledelse tæt på børnene

11. september 2018
Dagtilbudsområdet i Furesø skal have en ny ledelsesstruktur, hvor ledelserne i hvert dagtilbud refererer direkte til en fagligt stærk chef for dagtilbuddene. Efter ni år med områdeledelser er der styr på driften og plads til lokal ledelse.


Besøgende strømmede til Store Cykel- og rulledag

10. september 2018
Årets Store Cykel- og rulledag fandt sted i søndags, og knap 2000 lagde vejen forbi Flyvestationen, hvor september-vejret viste sig fra sin pæne side

Furesø er Nordsjællands mest erhvervsvenlige kommune for sjette år i træk

05. september 2018
Furesø går 15 pladser frem i virksomhedernes vurdering af deres kommunes erhvervsvenlighed. Virksomhederne fremhæver især god infrastruktur, brug af lokale leverandører, en god dialog med kommunen og et generelt godt image som årsagen.

Et enigt byråd sender nu budget 2019 i høring

04. september 2018
Efter at have brugt august på politisk behandling i fagudvalg og byråd er budgettet nu klar til høring. Forhandlingerne er samtidig mundet ud i udkast til en foreløbig budgetaftale, der ligeledes sendes i høring. Budgetforslaget fastholder målet om en balance i økonomien og skaber samtidig rum for nye initiativer og investeringer.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190