Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Nov 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Lektiecafé på Farum Bibliotek for børn i 2.-7. klasse.

04. december 2018
På Farum Bibliotek står der hver mandag og onsdag kl. 15-17 frivillige voksne klar til at hjælpe børn i 2.-7. klasse med matematik, sprog, projektopgaver. Tilbuddet er også til børn, der blot har brug for ro til lektierne. Bare kom op på balkonen, og hils på lektiehjælperne.

Ny chef for dagtilbud i Furesø

29. november 2018
45-årige Anna Belinda Fosdal bliver Furesø Kommunes nye dagtilbudschef.

Fra 1. januar vil Anna Belinda lede dagtilbudsområdet i Center for Dagtilbud og Skole og blive direkte leder af kommunens 26 dagtilbudsledere.

Her slukker vi gadelamper om natten

29. november 2018
For at mindske strømforbruget, slukker Furesø Kommune hver anden gadelampe om natten på følgende veje: Ballerupvej, Bymidten, Farum Park, Fiskebækvej, Frederiksborgvej, Kirke Værløsevej og Kollekollevej.

Skolebyrådsdag: 8. klasser fordelte 100.000 (rigtige) kr.

29. november 2018
Ved årets Skolebyrådsdag for kommunens 8. klasser måtte politikerne vige pladsen i byrådssalen til fordel for eleverne. På bordet efterlod de 100.000 (rigtige) kroner. Opgaven til eleverne var klar: Fordel de 100.000 kr. mellem seks aktuelle projekter, der alle har FN's verdensmål som fælles ramme.

Rådhuspandekager og hæder til Furesøs sportsfolk

26. november 2018
Torsdag den 22. november var der taler, hæder og rådhuspandekager på Furesø Rådhus, da kommunens mange dygtige sportsfolk blev hædret. Samtidig blev årets Lederpris og Idrætspris uddelt.

Furesø er en af de bedste kommuner på landsplan til at få borgere i job

16. november 2018
To nye statistikker fra Beskæftigelsesministeriet bekræfter, at Furesø er en af de bedste kommuner i landet til at få borgerne væk fra offentlig forsørgelse og endda den allerbedste, når man kun ser på kommunerne i Nordsjælland.

Politikere bliver rådgivet om arkitektur og byrum

15. november 2018
Arkitekter og eksperter inden for byrum skal de næste to år rådgive Furesøs politikere og forvaltning, når der bygges nyt og renoveres. Udvalget for byudvikling og bolig har besluttet at nedsætte et rådgivende udvalg med fagfolk inden for arkitektur og byrum.

Nyt byggeri på vej på Bymidten

09. november 2018
"Med projektet får vi et byggeri, som vil udvide handelsaksen fra bymidten og ned mod stationen. Dermed får vi skabt en sammenhæng mellem by og station, og nyt liv omkring det gamle posthus."

Furesøs integrationspolitik vil styrke mangfoldigheden

03. november 2018
Furesøs integrationspolitik 2018-2021 vil styrke mangfoldigheden

Seniorbofællesskab på vej i Furesø

03. november 2018
Et nyt seniorbofællesskab med 36 lejligheder er på vej i Værløse. Det besluttede et enigt Furesø Byråd onsdag aften, da de med engagerede borgere i baggrunden vedtog lokalplan 123 om Seniorbofællesskabet Ydungård.

Flere butikker og boliger ved Farum Bytorv

02. november 2018
Efter onsdagens byrådsmøde kan Furesø Kommune og DADES underskrive en salgsaftale, der baner vejen for nye butikker, centrale lejligheder og flere arbejdspladser på Farum Bytorv. Parterne inviterer til borgermøde i november.

Erhvervslivet og Furesø Kommune enige om at få flere ledige i job

02. november 2018
Furesø Kommune, Furesø Erhvervsforening og Furesø Industri har igen i år indgået en aftale om at skabe flere arbejdspladser. Det sker som led i at virksomhedernes dækningsafgift nedsættes.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190