Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Dec 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Er du ung? Tumler du med angst eller tunge tanker?

01. januar 2019
Er du mellem 18 og 20 år kan du få gratis psykologhjælp, hvis du er ramt af angst eller depression. Du skal bare kontakte din egen læge, som kan henvise dig til psykolog. Det er gratis, privat og fortroligt.

Nytårsforsæt: Flere i småjobs skal hjælpe Furesøs virksomheder

27. december 2018
Med en ledighed på bare 2,4 procent sukker Furesøs virksomheder efter arbejdskraft. Men jobcentret kan hjælpe med at formidle arbejdskraft til småjob.

Naboer frabeder sig opstilling af mobilmast

24. december 2018
Furesø Kommune har modtaget en lang række høringssvar i den netop afsluttede nabohøring om opstilling af en mobilmast i Farum Vest.

Et godt seniorliv skal bygge på stærke fællesskaber

21. december 2018
Efter en grundig borgerinddragelse er Furesø Kommunes nye værdighedspolitik nu vedtaget af et enigt byråd

Furesø-skoler anerkendt for europæiske samarbejde

20. december 2018
I 2018 fik 10 danske skoler tildelt et europæisk kvalitetsmærke for deres samarbejdsprojekter med andre europæiske lande i eTwinning. To af skolerne ligger i Furesø.

Nu skal rækkehuse og lejligheder også sortere deres affald

20. december 2018
Furesøs villaejere har haft mulighed for at sortere deres affald i snart 3 år. Nu kommer turen til rækkehuse og lejligheder. Den nye ordning betyder, at alle rækkehuse og lejligheder skal til at sortere deres køkkenaffald i mad- og restaffald, samt papir, glas, plast og metal.

Ny centerchef for Center for Børn og Voksne

17. december 2018
Den 7. januar 2019 starter Charlotte Kruse Lange som centerchef for Center for Børn og Voksne i Furesø Kommune.


Furesø står sammen mod nytårsbrande

15. december 2018
For nogen er det årets festligste aften – for andre lidt af en prøvelse. Når fyrværkeriet brager løs, er der en risiko for, at stråtækte huse og andre boliger sættes i brand. Derfor er der forbud mod raketter og fyrværkeribatterier i bestemte områder af kommunen. Kommunen og Furesø By og Land opfordrer til, at man tjekker, hvor affyringsrampen må stå, inden festen går i gang.

Indbrudsfri jul: Sådan snyder du tyven

14. december 2018
Mens mørket sænker sig, og familier samles om julemad og juletræ, har tyvene ekstra gode arbejdsforhold. Men Furesøs borgere giver tyvene kamp til stregen, og med et nyt samarbejde giver Bo trygt Furesø Kommune en ekstra håndsrækning til at nedbringe antallet af indbrud.

Ansøgning om mobilmast på Hestetangsvej

12. december 2018
I den vestlige del af Farum er mobildækningen dårlig. TDC har gennem nogle år uden held forsøgt at finde en plads til en mobilmast, men har nu søgt om en mobilmast på Hestetangsvej.

Forlængelse af Hillerødmotorvejen kan give problemer i Furesø

05. december 2018
Mere støj og trængsel kan blive resultatet, hvis Hillerødmotorvejen forlænges fra Allerød som skitseret. Støjdæmpning på de eksisterende stræk er derfor en forudsætning for udvidelsen, påpeger Furesø Kommune

Nominerede virksomheder til pris for socialt ansvar offentliggøres

05. december 2018
58 virksomheder er blevet indstillet til Furesøs pris til virksomheder, der har taget et særligt socialt ansvar i 2018. Hele otte virksomheder er med i opløbet til prisen, og nu offentliggøres feltet.

Furesøs virksomheder til nytårskur

05. december 2018
Den 9. januar 2019 inviterer Furesø Kommune det lokale erhvervsliv til nytårskur i Galaksen. Her bliver årets sociale virksomheder fejret side om side med Furesøs hurtigst voksende Gazellevirksomheder, mens øvrige gæster kan ønske hinanden godt nytår og høre om kommunens indsatser på erhvervsområdet.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190